Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 128 gevonden artikelen
 
 
  Characterization and technological properties of peach palm (Bactris gasipaes var. gasipaes) fruit starch
 
 
Titel: Characterization and technological properties of peach palm (Bactris gasipaes var. gasipaes) fruit starch
Auteur: Ferrari Felisberto, Mária Herminia
Souza Costa, Mariana
Villas Boas, Flávia
Lopes Leivas, Carolina
Maria Landi Franco, Célia
Michielon de Souza, Sérgio
Pedrosa Silva Clerici, Maria Teresa
Mach Côrtes Cordeiro, Lucimara
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 136 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 128 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland