Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 128 van 128 gevonden artikelen
 
 
  Volatile compounds associated to the loss of astringency in ‘Rama Forte’ persimmon fruit
 
 
Titel: Volatile compounds associated to the loss of astringency in ‘Rama Forte’ persimmon fruit
Auteur: Amorim, Catherine
Alves Filho, Elenilson Godoy
Rodrigues, Tigressa Helena Soares
Bender, Renar João
Canuto, Kirley Marques
Garruti, Deborah Santos
Antoniolli, Lucimara Rogéria
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 136 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 128 van 128 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland