Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 113 van 128 gevonden artikelen
 
 
  The enhancement of the perception of saltiness by Sichuan pepper oleoresin in a NaCl model solution
 
 
Titel: The enhancement of the perception of saltiness by Sichuan pepper oleoresin in a NaCl model solution
Auteur: Zhang, Qing-Bin
Zhao, Lei
Gao, Hai-Yan
Zhang, Lu-Lu
Wang, Hou-Yin
Zhong, Kui
Shi, Bo-Lin
Liu, Long-Yun
Xie, Ran
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 136 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 113 van 128 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland