Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 108 van 128 gevonden artikelen
 
 
  Role of biochemical and mechanical disintegration on β-carotene release from steamed and fried sweet potatoes during in vitro gastric digestion
 
 
Titel: Role of biochemical and mechanical disintegration on β-carotene release from steamed and fried sweet potatoes during in vitro gastric digestion
Auteur: Somaratne, Geeshani
Ye, Aiqian
Nau, Francoise
Ferrua, Maria J.
Dupont, Didier
Paul Singh, R.
Singh, Jaspreet
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 136 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 108 van 128 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland