Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 101 van 128 gevonden artikelen
 
 
  Portuguese cacholeira blood sausage: A first taste of its microbiota and volatile organic compounds
 
 
Titel: Portuguese cacholeira blood sausage: A first taste of its microbiota and volatile organic compounds
Auteur: Belleggia, Luca
Ferrocino, Ilario
Reale, Anna
Boscaino, Floriana
Di Renzo, Tiziana
Corvaglia, Maria Rita
Cocolin, Luca
Milanović, Vesna
Cardinali, Federica
Garofalo, Cristiana
Clementi, Francesca
Aquilanti, Lucia
Osimani, Andrea
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 136 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 101 van 128 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland