Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Ultrasound assisted maceration for improving the aromatization of extra-virgin olive oil with rosemary and basil
 
 
Titel: Ultrasound assisted maceration for improving the aromatization of extra-virgin olive oil with rosemary and basil
Auteur: Soares, Victória Perceval
Fagundes, Mariane Bittencourt
Guerra, Daniela Rigo
Leães, Yasmim Sena Vaz
Speroni, Caroline Sefrin
Robalo, Silvino Sasso
Emanuelli, Tatiana
Cichoski, Alexandre José
Wagner, Roger
Barin, Juliano Smanioto
Bertuol, Daniel Assumpção
Ballus, Cristiano Augusto
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 135 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland