Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Influence of must yeast-assimilable nitrogen content on fruity aroma variation during malolactic fermentation in red wine
 
 
Titel: Influence of must yeast-assimilable nitrogen content on fruity aroma variation during malolactic fermentation in red wine
Auteur: Lytra, Georgia
Miot-Sertier, Cécile
Moine, Virginie
Coulon, Joana
Barbe, Jean-Christophe
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 135 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland