Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of key aroma compounds in Huangjiu from northern China by sensory-directed flavor analysis
 
 
Titel: Characterization of key aroma compounds in Huangjiu from northern China by sensory-directed flavor analysis
Auteur: Wang, Juan
Yuan, Changjiang
Gao, Xiulin
Kang, Yongliang
Huang, Mingquan
Wu, Jihong
Liu, Yuping
Zhang, Jinglin
Li, Hehe
Zhang, Yuyu
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 134 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland