Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Individual and combined effects of frying load and deteriorated polar compounds on the foaming of edible oil
 
 
Titel: Individual and combined effects of frying load and deteriorated polar compounds on the foaming of edible oil
Auteur: Li, Xu
Cheng, Xinyi
Wu, Gangcheng
Huang, Jianhua
Zhang, Hui
Jin, Qingzhe
Wang, Xingguo
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 134 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland