Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 64 gevonden artikelen
 
 
  How addition of peach gel particles to yogurt affects oral behavior, sensory perception and liking of consumers differing in age
 
 
Titel: How addition of peach gel particles to yogurt affects oral behavior, sensory perception and liking of consumers differing in age
Auteur: Aguayo-Mendoza, Monica
Santagiuliana, Marco
Ong, Xian
Piqueras-Fiszman, Betina
Scholten, Elke
Stieger, Markus
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 134 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland