Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Effect of mixed fermentations with Starmerella bacillaris and Saccharomyces cerevisiae on management of malolactic fermentation
 
 
Titel: Effect of mixed fermentations with Starmerella bacillaris and Saccharomyces cerevisiae on management of malolactic fermentation
Auteur: Russo, Pasquale
Englezos, Vasileios
Capozzi, Vittorio
Pollon, Matteo
Río Segade, Susana
Rantsiou, Kalliopi
Spano, Giuseppe
Cocolin, Luca
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 134 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland