Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Catalase to demulsify oil-in-water fish oil-polysorbate emulsion and affect lipid oxidation
 
 
Titel: Catalase to demulsify oil-in-water fish oil-polysorbate emulsion and affect lipid oxidation
Auteur: Ke, Lijing
Xu, Yang
Gao, Guanzhen
Wang, Huiqin
Yu, Zhaoshuo
Zhou, Jianwu
Rao, Pingfan
Wang, Qiang
Yu, Ji
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 133 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland