Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Free and insoluble-bound phenolics: How does the variation of these compounds affect the antioxidant properties of mustard grains during germination?
 
 
Titel: Free and insoluble-bound phenolics: How does the variation of these compounds affect the antioxidant properties of mustard grains during germination?
Auteur: Rasera, Gabriela Boscariol
Hilkner, Marina Hermenegildo
de Castro, Ruann Janser Soares
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 133 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland