Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Flavored Sherry vinegar with citric notes: Characterization and effect of ultrasound in the maceration of orange peels
 
 
Titel: Flavored Sherry vinegar with citric notes: Characterization and effect of ultrasound in the maceration of orange peels
Auteur: Bruna-Maynou, Fernanda J.
Castro, Remedios
Rodríguez-Dodero, M. Carmen
G. Barroso, Carmelo
Durán-Guerrero, Enrique
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 133 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland