Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 59 gevonden artikelen
 
 
  A comprehensive review on freshness of fish and assessment: Analytical methods and recent innovations
 
 
Titel: A comprehensive review on freshness of fish and assessment: Analytical methods and recent innovations
Auteur: Prabhakar, Pramod K.
Vatsa, Siddhartha
Srivastav, Prem P.
Pathak, Sant S.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 133 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 59 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland