Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Blanching impact on pigments, glucosinolates, and phenolics of dehydrated broccoli by-products
 
 
Titel: Blanching impact on pigments, glucosinolates, and phenolics of dehydrated broccoli by-products
Auteur: Ferreira, Sónia S.
Monteiro, Filipa
Passos, Cláudia P.
Silva, Artur M.S.
Wessel, Dulcineia Ferreira
Coimbra, Manuel A.
Cardoso, Susana M.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 132 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland