Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Resveratrol transformation in red wine after heat treatment
 
 
Titel: Resveratrol transformation in red wine after heat treatment
Auteur: El Khawand, Toni
Valls Fonayet, Josep
Da Costa, Grégory
Hornedo-Ortega, Ruth
Jourdes, Michael
Franc, Céline
de Revel, Gilles
Decendit, Alain
Krisa, Stéphanie
Richard, Tristan
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 132 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland