Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Effects of oxidative modification by 13-hydroperoxyoctadecadienoic acid on the structure and functional properties of rice protein
 
 
Titel: Effects of oxidative modification by 13-hydroperoxyoctadecadienoic acid on the structure and functional properties of rice protein
Auteur: Wu, Xiaojuan
Li, Fang
Wu, Wei
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 132 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland