Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 65 van 67 gevonden artikelen
 
 
  Structures, fabrication mechanisms, and emulsifying properties of self-assembled and spray-dried ternary complexes based on lactoferrin, oat β-glucan and curcumin: A comparison study
 
 
Titel: Structures, fabrication mechanisms, and emulsifying properties of self-assembled and spray-dried ternary complexes based on lactoferrin, oat β-glucan and curcumin: A comparison study
Auteur: Yang, Wei
Liang, Xinhong
Xu, Linshuang
Deng, Chujun
Jin, Weiping
Wang, Xiaohui
Kong, Yaru
Duan, Mengge
Nei, Yuanyang
Zeng, Jie
Li, Bo
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 131 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 65 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland