Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 54 van 67 gevonden artikelen
 
 
  Olive oil by-product as functional ingredient in bakery products. Influence of processing and evaluation of biological effects
 
 
Titel: Olive oil by-product as functional ingredient in bakery products. Influence of processing and evaluation of biological effects
Auteur: Di Nunzio, Mattia
Picone, Gianfranco
Pasini, Federica
Chiarello, Elena
Caboni, Maria Fiorenza
Capozzi, Francesco
Gianotti, Andrea
Bordoni, Alessandra
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 131 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 54 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland