Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 44 van 67 gevonden artikelen
 
 
  Influence of calcium on white efflorescence formation on dry fermented sausages with co-extruded alginate casings
 
 
Titel: Influence of calcium on white efflorescence formation on dry fermented sausages with co-extruded alginate casings
Auteur: Hilbig, Jonas
Hartlieb, Katrin
Herrmann, Kurt
Weiss, Jochen
Gibis, Monika
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 131 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 44 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland