Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 67 gevonden artikelen
 
 
  Desalted duck egg white peptides-chitosan oligosaccharide copolymers as calcium delivery systems: Preparation, characterization and calcium release evaluation in vitro and vivo
 
 
Titel: Desalted duck egg white peptides-chitosan oligosaccharide copolymers as calcium delivery systems: Preparation, characterization and calcium release evaluation in vitro and vivo
Auteur: Zhao, Mengge
Ma, Aimin
He, Hui
Guo, Danjun
Hou, Tao
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 131 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland