Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 72 gevonden artikelen
 
 
  Effect of lyophilization on the physicochemical and rheological properties of food grade liposomes that encapsulate rutin
 
 
Titel: Effect of lyophilization on the physicochemical and rheological properties of food grade liposomes that encapsulate rutin
Auteur: Lopez-Polo, Johana
Silva-Weiss, Andrea
Giménez, Begoña
Cantero-López, Plinio
Vega, Ricardo
Osorio, Fernando A.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 130 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 72 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland