Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 72 gevonden artikelen
 
 
  Development of fermented chestnut with Bacillus natto: Functional and sensory properties
 
 
Titel: Development of fermented chestnut with Bacillus natto: Functional and sensory properties
Auteur: Dong, Ming-Zhu
An, Juan-Yan
Wang, Li-Tao
Fan, Xiao-Hong
Lv, Mu-Jie
Zhu, Ya-Wei
Chang, Yuan-Hang
Meng, Dong
Yang, Qing
Fu, Yu-Jie
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 130 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 72 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland