Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 62 van 65 gevonden artikelen
 
 
  The inner temperature of the olives (cv. Leccino) before processing affects the volatile profile and the composition of the oil
 
 
Titel: The inner temperature of the olives (cv. Leccino) before processing affects the volatile profile and the composition of the oil
Auteur: Dourou, Athanasia-Maria
Brizzolara, Stefano
Meoni, Gaia
Tenori, Leonardo
Famiani, Franco
Luchinat, Claudio
Tonutti, Pietro
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 129 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 62 van 65 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland