Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 65 gevonden artikelen
 
 
  Effect of heat processing on the nutrient composition, colour, and volatile odour compounds of the long-horned grasshopper Ruspolia differens serville
 
 
Titel: Effect of heat processing on the nutrient composition, colour, and volatile odour compounds of the long-horned grasshopper Ruspolia differens serville
Auteur: Ssepuuya, Geoffrey
Nakimbugwe, Dorothy
De Winne, Ann
Smets, Ruben
Claes, Johan
Van Der Borght, Mik
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 129 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 65 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland