Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Effects of processing on the chemical, physicochemical, enzymatic, and volatile metabolic composition of pitaya (Hylocereus polyrhizus (F.A.C. Weber) Britton & Rose)
 
 
Titel: Effects of processing on the chemical, physicochemical, enzymatic, and volatile metabolic composition of pitaya (Hylocereus polyrhizus (F.A.C. Weber) Britton & Rose)
Auteur: Santos, Glauber Batista Moreira
Dionísio, Ana Paula
Magalhães, Hilton César Rodrigues
Abreu, Fernando Antonio Pinto de
Lira, Sandra Machado
Lima, Ana Carolina Viana de
Silva, Gisele Silvestre da
Guedes, Jhonyson Arruda Carvalho
da Silva Araujo, Idila Maria
Artur, Adriana Guirado
Pontes, Dorasilvia Ferreira
Zocolo, Guilherme Julião
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 127 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland