Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Effect of heat treatment on bacteriostatic activity and protein profile of bovine whey proteins
 
 
Titel: Effect of heat treatment on bacteriostatic activity and protein profile of bovine whey proteins
Auteur: Xiong, Ling
Li, Chengkang
Boeren, Sjef
Vervoort, Jacques
Hettinga, Kasper
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 127 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland