Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 72 gevonden artikelen
 
 
  Effects of Lactobacillus combined with semidry flour milling on the quality and flavor of fermented rice noodles
 
 
Titel: Effects of Lactobacillus combined with semidry flour milling on the quality and flavor of fermented rice noodles
Auteur: Geng, Dong-Hui
Liang, Tingting
Yang, Mei
Wang, Lili
Zhou, Xianrong
Sun, Xiaobin
Liu, Lu
Zhou, Sumei
Tong, Li-Tao
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 126 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 72 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland