Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 72 gevonden artikelen
 
 
  Drinking through rosé-coloured glasses: Influence of wine colour on the perception of aroma and flavour in wine experts and novices
 
 
Titel: Drinking through rosé-coloured glasses: Influence of wine colour on the perception of aroma and flavour in wine experts and novices
Auteur: Wang, Qian Janice
Spence, Charles
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 126 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 72 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland