Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 85 van 107 gevonden artikelen
 
 
  Prooxidant modifications in the cryptome of beef jerky, the deleterious post-digestion composition of processed meat snacks
 
 
Titel: Prooxidant modifications in the cryptome of beef jerky, the deleterious post-digestion composition of processed meat snacks
Auteur: Serra, Aida
Gallart-Palau, Xavier
Koh, Wei Yi
Chua, Zoey Jia Yu
Guo, Xue
Chow, Chase Jia Jing
Chen, Wei Meng
Park, Jung Eun
Li, Tianhu
Tam, James P.
Sze, Siu Kwan
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 125 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 85 van 107 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland