Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 77 van 107 gevonden artikelen
 
 
  “Oral” tribology study on saliva-tea compound mixtures: Correlation between sweet aftertaste (Huigan) perception and friction coefficient
 
 
Titel: “Oral” tribology study on saliva-tea compound mixtures: Correlation between sweet aftertaste (Huigan) perception and friction coefficient
Auteur: Chong, Pik Han
Chen, Jianshe
Yin, Danting
Upadhyay, Rituja
Mo, Linyi
Han, Lei
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 125 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 77 van 107 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland