Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 56 van 107 gevonden artikelen
 
 
  Impact of controlled shearing on solubility and heat stability of pea protein isolate dispersed in solutions with adjusted ionic strength
 
 
Titel: Impact of controlled shearing on solubility and heat stability of pea protein isolate dispersed in solutions with adjusted ionic strength
Auteur: Bogahawaththa, Dimuthu
Chau, Nguyen Hoang Bao
Trivedi, Jigar
Dissanayake, Muditha
Vasiljevic, Todor
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 125 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 56 van 107 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland