Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Whey permeate as the raw material in galacto-oligosaccharide synthesis using commercial enzymes
 
 
Titel: Whey permeate as the raw material in galacto-oligosaccharide synthesis using commercial enzymes
Auteur: Mano, Mario Cezar Rodrigues
Paulino, Bruno Nicolau
Pastore, Gláucia Maria
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 124 (2019) nr. C pagina's 78-85
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland