Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Influence of potato cultivar, frying oil and sample pre-treatments on the contamination of French fries by 3-monochloropropane-1,2-diol fatty acid esters
 
 
Titel: Influence of potato cultivar, frying oil and sample pre-treatments on the contamination of French fries by 3-monochloropropane-1,2-diol fatty acid esters
Auteur: Arisseto, Adriana Pavesi
Silva, Willian Cruzeiro
Marcolino, Priscila Francisca CorrĂȘa
Scaranelo, Gabriela Ramiro
Berbari, Shirley Aparecida Garcia
de Oliveira Miguel, Ana Maria Rauen
Vicente, Eduardo
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 124 (2019) nr. C pagina's 43-48
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland