Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Fermentation improves the potentiality of capsicum in decreasing high-fat diet-induced obesity in C57BL/6 mice by modulating lipid metabolism and hormone response
 
 
Titel: Fermentation improves the potentiality of capsicum in decreasing high-fat diet-induced obesity in C57BL/6 mice by modulating lipid metabolism and hormone response
Auteur: Liu, Lu
Ding, Cheng
Tian, Min
Yi, Dongzheng
Wang, Jun
Zhao, Jinyue
Hu, Yong
Wang, Chao
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 124 (2019) nr. C pagina's 49-60
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland