Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 80 van 80 gevonden artikelen
 
 
  Volatile flavour components and the mechanisms underlying their production in golden pompano (Trachinotus blochii) fillets subjected to different drying methods: A comparative study using an electronic nose, an electronic tongue and SDE-GC-MS
 
 
Titel: Volatile flavour components and the mechanisms underlying their production in golden pompano (Trachinotus blochii) fillets subjected to different drying methods: A comparative study using an electronic nose, an electronic tongue and SDE-GC-MS
Auteur: Zhang, Jiahui
Cao, Jun
Pei, Zhisheng
Wei, Peiyu
Xiang, Dong
Cao, Xinyu
Shen, Xuanri
Li, Chuan
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 123 (2019) nr. C pagina's 217-225
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 80 van 80 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland