Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 75 van 80 gevonden artikelen
 
 
  The application of selected ion flow tube-mass spectrometry to follow volatile formation in modified-atmosphere-packaged cooked ham
 
 
Titel: The application of selected ion flow tube-mass spectrometry to follow volatile formation in modified-atmosphere-packaged cooked ham
Auteur: Geeraerts, Wim
Borremans, Wim
De Vuyst, Luc
Leroy, Frédéric
Van Kerrebroeck, Simon
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 123 (2019) nr. C pagina's 601-611
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 75 van 80 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland