Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 56 van 80 gevonden artikelen
 
 
  Oxidative stress resistance during dehydration of three non-Saccharomyces wine yeast strains
 
 
Titel: Oxidative stress resistance during dehydration of three non-Saccharomyces wine yeast strains
Auteur: Câmara Jr., Antonio de Anchieta
Maréchal, Pierre-André
Tourdot-Maréchal, Raphaëlle
Husson, Florence
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 123 (2019) nr. C pagina's 364-372
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 56 van 80 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland