Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 80 gevonden artikelen
 
 
  Characterizing the metabolites and the microbial communities of the soy sauce mash affected by temperature and hydrostatic pressure
 
 
Titel: Characterizing the metabolites and the microbial communities of the soy sauce mash affected by temperature and hydrostatic pressure
Auteur: Liang, Ru
Huang, Jun
Wu, Xueming
Xu, Yi
Fan, Jun
Wu, Chongde
Jin, Yao
Zhou, Rongqing
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 123 (2019) nr. C pagina's 801-808
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 80 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland