Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 80 gevonden artikelen
 
 
  A central place for meat, but what about pulses? Studying French consumers' representations of main dish structure, using an indirect approach
 
 
Titel: A central place for meat, but what about pulses? Studying French consumers' representations of main dish structure, using an indirect approach
Auteur: Melendrez-Ruiz, Juliana
Chambaron, Stéphanie
Buatois, Quentin
Monnery-Patris, Sandrine
Arvisenet, Gaëlle
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 123 (2019) nr. C pagina's 790-800
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 80 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland