Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 77 gevonden artikelen
 
 
  A predictive model for the evaluation of flavor attributes of raw and cooked beef based on sensor array analyses
 
 
Titel: A predictive model for the evaluation of flavor attributes of raw and cooked beef based on sensor array analyses
Auteur: Xu, Liping
Wang, Xiaodan
Huang, Yue
Wang, Ying
Zhu, Lingtao
Wu, Ruijia
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 122 () nr. C pagina's 16-24
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 77 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland