Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 97 van 104 gevonden artikelen
 
 
  Thermally-induced formation of taste-active 2,5-diketopiperazines from short-chain peptide precursors in cocoa
 
 
Titel: Thermally-induced formation of taste-active 2,5-diketopiperazines from short-chain peptide precursors in cocoa
Auteur: Andruszkiewicz, Paweł J.
D’Souza, Roy N.
Altun, Irem
Corno, Marcello
Kuhnert, Nikolai
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 121 (2019) nr. C pagina's 217-228
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 97 van 104 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland