Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 104 gevonden artikelen
 
 
  Characterisation of the bioactive properties and microstructure of chickpea protein-based oil in water emulsions
 
 
Titel: Characterisation of the bioactive properties and microstructure of chickpea protein-based oil in water emulsions
Auteur: Felix, Manuel
CermeƱo, Maria
Romero, Alberto
FitzGerald, Richard J.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 121 (2019) nr. C pagina's 577-585
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 104 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland