Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 86 van 104 gevonden artikelen
 
 
  Protein hydrolysates of porcine hemoglobin and blood: Peptide characteristics in relation to taste attributes and formation of volatile compounds
 
 
Titel: Protein hydrolysates of porcine hemoglobin and blood: Peptide characteristics in relation to taste attributes and formation of volatile compounds
Auteur: Fu, Yu
Bak, Kathrine H.
Liu, Jing
De Gobba, Cristian
Tøstesen, Marie
Hansen, Erik T.
Petersen, Mikael A.
Ruiz-Carrascal, Jorge
Bredie, Wender L.P.
Lametsch, René
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 121 (2019) nr. C pagina's 28-38
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 86 van 104 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland