Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 72 van 104 gevonden artikelen
 
 
  Mathematical modelling of anthocyanin mass transfer to predict extraction in simulated red wine fermentation scenarios
 
 
Titel: Mathematical modelling of anthocyanin mass transfer to predict extraction in simulated red wine fermentation scenarios
Auteur: Setford, Patrick C.
Jeffery, David W.
Grbin, Paul R.
Muhlack, Richard A.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 121 (2019) nr. C pagina's 705-713
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 72 van 104 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland