Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 53 van 104 gevonden artikelen
 
 
  Fruit and vegetable residues flours with different granulometry range as raw material for pectin-enriched biodegradable film preparation
 
 
Titel: Fruit and vegetable residues flours with different granulometry range as raw material for pectin-enriched biodegradable film preparation
Auteur: Brito, T.B.
Carrajola, J.F.
Gonçalves, E.C.B.A.
Martelli-Tosi, M.
Ferreira, M.S.L.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 121 (2019) nr. C pagina's 412-421
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 53 van 104 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland