Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 104 gevonden artikelen
 
 
  Effects of oxidative modification on textural properties and gel structure of pork myofibrillar proteins
 
 
Titel: Effects of oxidative modification on textural properties and gel structure of pork myofibrillar proteins
Auteur: Xia, Minquan
Chen, Yinxia
Guo, Juanjuan
Feng, Xiaolong
Yin, Xiaoli
Wang, Lan
Wu, Wenjin
Li, Zhenshun
Sun, Weiqing
Ma, Jing
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 121 (2019) nr. C pagina's 678-683
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 104 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland