Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 97 van 97 gevonden artikelen
 
 
  Water-in-oil organogel based emulsions as a tool for increasing bioaccessibility and cell permeability of poorly water-soluble nutraceuticals
 
 
Titel: Water-in-oil organogel based emulsions as a tool for increasing bioaccessibility and cell permeability of poorly water-soluble nutraceuticals
Auteur: Ojeda-Serna, I.E.
Rocha-Guzmán, N.E.
Gallegos-Infante, J.A.
Cháirez-Ramírez, M.H.
Rosas-Flores, W.
Pérez-Martínez, J.D.
Moreno-Jiménez, M.R.
González-Laredo, R.F.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 120 (2019) nr. C pagina's 415-424
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 97 van 97 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland