Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 84 van 97 gevonden artikelen
 
 
  Soy sauce fermentation: Microorganisms, aroma formation, and process modification
 
 
Titel: Soy sauce fermentation: Microorganisms, aroma formation, and process modification
Auteur: Devanthi, Putu Virgina Partha
Gkatzionis, Konstantinos
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 120 (2019) nr. C pagina's 364-374
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 84 van 97 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland